mandag 7. april 2008

Trening søndag 13/4

Det ble en super treningsøkt! Vi kun var 3 Evergreenere i båten, men fikk låne konkurrentene Eli (fra Jeko) og Nils Jan (fra Frimann). Det blåste i overkant av Genoa-vind, slik at vi fikk kjørt oss i slag, etc med Genoa 1. Vi gjorde alle de feilene vi skal unngå med spinnaker også og fikk vasket den godt :-) Det er tydelig at vi trenger mer trening for å få bort vinterens "rust". Vi trenger også å få resten av utstyret til den nye spinnakerbommen slik at vi kan jibbe med skikk.

Evergreen er vasket under vannlinjen. Racing-bunnstoffet (VC17) var meget bra, og holder tydeligvis en sesong til. Takk for innsatsen Inger Lise !

Vi møtes på HS kl. 13.00! Båten er klar, så vi går rett fra kaien. Fokus for treningen vil være spinnaker (setting, trimming og nedtak). Dersom jeg har fått resten av utstyret for den nye spinnakerbommen skal vi jibbe litt også. (Om det mot alle odds blir drittvær skal vi i stedet øve på seiling uten spinnaker (dvs. optimal skjøting av seil, slag, forseil innenfor rekkestøttene, jibber og korrekt skjøting i merkerundinger). Blir det svært kraftig vind tar vi rev i seilene for å unngå trøbbel!)

Ta med mat og drikke! Det er fullt mulig at vi tar to økter på fjorden om forholdene er gode. I så fall kan det være lurt å ta med matpakke og litt drikke om vi stikker på land for å studere videoer fra North U's opplæringsprogram eller bare diskuterer ting og tang i fred og ro på HS' Galeonen.

Meld fra i kommentarfeltet: Alle melder fra i kommentarfeltet (under dette innlegget) om dere kommer eller ikke på søndag. Da kan alle lese hverandres kommentarer, som også kan inneholde hvem som kan kjøre bil fra hvor, og hvem som kan sitte på med hvem, etc. Resten ordner dere på telefon med hverandre. I tilfelle alt for få har meldt seg på blir treningen kansellert. Sjekk derfor blogsiden kvelden før.

Kle dere etter forholdene og velkommen til søndagens trening!

7 kommentarer:

Magne Steinset sa...

Kan desverre ikke møte på denne treningen

Anonym sa...

Jeg kan møte på søndag. Har problemer med de 4 neste søndagene, så jeg håper du har plass til meg. Siden jeg er nybegynner trenger jeg noen ganger i båten. Jeg kan sikkert noen tirsdager. Jeg går utifra at du har begrenset antall plasser på båten, da må du kanskje prioritere mellom fast og reserve. Hvordan gjør du det ?
Ståle

Lina sa...

kan desverre ikke bli med på trening søndag eller tirsdag. håper på å få litt mer tid snart. Lina

Torgrim Log sa...

Inger Lise kan desverre ikke bli med på trening søndag.

Anonym sa...

Jeg planlegger med å delta på søndag kl 1300. Leif T

Anonym sa...

Hei, kan desverre ikke komme i morgen.
Frank

Anonym sa...

Hei!

Kommer på søndag jeg og kansje laila

Eli