tirsdag 19. juni 2007

1. plass i 8. tirsdagsseilas / PIZZA !???

Vi rotet fælt med bøyene i starten (antakelig grunnet et meget stort vindskift), slet av et skjøte underveis og var langt fra Jeko og AGA på toppmerket, etc. Etter toppmerket fikk vi opp dampen ! (Jeko fikk forøvrig en knallstart, og ledet antakelig klassen ved første toppmerke.)

1. medvindslegg gikk bra. 2. oppvindslegg var meget bra: Vi passerte Jeko, tok kraftig innpå AGA og distanserte Coquette betydelig. 2. medvindslegg så også ut til å gå såpass bra at AGA antakelig ikke fikk nødvendig forsprang i mål? (Det var vel heller ikke så langt fra at vi hadde holdt unna for Frimann i LYS >= 1.20 heller?) Bra jobbet Anders, Jon og våre innkalte reserver: Arjen og Reidar.

Resultatene viser at det ble klasseseier igjen, 9 sek før Aga, og 5. plass over all, kun 4 s bak Frimann! Vi må derfor ha seilt meget bra de siste 3/4 av løpet når vi tok igjen så mye av det vi tapte i startfasen :-)

Ettersom vi har gjort det meget bra i det siste, blant annet med tre klasseseiere på tirsdagene og i Karmøy rundt, så synes jeg at vi skal feire oss selv på: Peppes PIZZA, torsdag, 21/6, kl 21.00 !

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi synes på Peppes kl 21 på torsdag!

Jon

Torgrim sa...

Jeg kommer også!

Anonym sa...

Anders kommer !
John Magne kommer dessverre ikke.

Torgrim

Anonym sa...

Fantastisk bra resultat karer!!

Jeg synes det er på sin plass å hylle skipperen ombord på Evergreen nå. Han har skrytt av oss andre når det har gått bra, men vi vet at det er først og fremst Torgrims engasjement og dyktighet som har ført til de gode resultatene i vår. Jeg er sikker på at hele mannskapet er med på en durabelig skål for skipperen vår som har hatt en eventyrlig utvikling på regattabanen i konkurranse med andre seilere med langt flere års erfaring!!

Skålen får vi ta hver for oss :-)

mvh Leiv Anfin