tirsdag 14. august 2007

Tirsdag 18. september

Skiperen sykmeldt! Med skipperen sykmeldt, og kun tre i båten, ble det en fin utfordring for Leif Terje, Arne Kristian og Jan Petter å få fart på skuta.

Genoa 2 ble valgt for ikke å ha for mye duk oppe. Men, da vinden løyet mot toppmerket på bane C gikk det etter hvert sakte. De tre klarte jammen å få opp den gamle spinnakeren i en vind som sank under det man kan vente å seile bra i med en såpass tung båt. Spinnakeren ble tatt pent ned før runding! På 2. oppvindslegg døde vinden dessverre helt ut.

Flott at dere tok utfordringen på strak arm og prøvde dere i nye roller. Bra jobbet gutter! Vinden døde hen, og det kan vi ikke gjøre noe med. Hele tre båter gav opp å seile i mål på maks tiden (dvs før kl. 22.00?).

Holder vi 2. plassen helt inn? Vi holder fortsatt 2. plassen sammenlagt, men Lid de Parade kommer susende bakfra. Dersom vi tenker oss nå at vi stryker 2 regattaer på alle i klassen, så ligger LdP like bak oss. Etter finregning skulle jeg mene at LdP ikke må slå oss mer enn en plass i 8. og siste seilas 25. september. (Ved poenglikhet slår vi dem basert på at vi har flere 1. plasser enn dem.) Dette skal vi klare !

5 kommentarer:

lettmatros Reidar sa...

Hei !

Det er ikke mulig... Tror du ikke at jeg er på Avd. møte i Oslo fra tirsdag til onsdag.

Anonym sa...

Jeg planlegger med å delta denne dag.

Leif Terje

Anonym sa...

Jeg kommer.
Arne Kristian

Anonym sa...

Jeg kommer tisdag 18.september.

Jan Petter

Anonym sa...

Jeg kommer. Skal bli gøy med nye seil!

Jon